Ski in ski out- Åre

Ski in- ski out workshop!

BRUD OCH BRÖLLOPSBINDERI

Annette von Einem, känd för sin kreativitet och nyskapande gällande brud, brudbuketter och kroppssmycken. Hon har vunnit priser världen runt och driver till vardags sin studio i Köpenhamn, där hon och hennes team skapar för bröllop, modeshower, fester och events. Se mer på www.

En tredagars workshop då skapande, kreativitet, nya trender och tekniker står på schemat. Annette och Per inspirerar och handleder med nyfikenhet som ledord. Teori, praktik samt gemensamma diskussioner kommer varvas så att alla känner sig trygga och inspirerade. Målet är att tillsammans skapa, leka och testa fram nya lösningar och koncept!

Allt detta i magnifik vintermiljö, ett coolt hotell och med Sveriges bästa skidåkning. Vi kommer också erbjuda guidad gemensam skidåkning för de som vill och det finns full tillgång till hotellets spa!

Vi har fått ett super boendepaket; Gå ihop med en arbetskamrat, kollega eller ta med hela familjen och gör en hel veckas skidsemester av det!

Coppersvit, 4 bäddar (2 sovrum plus allrum) inkl. frukost och spaentré 2560sek/ natt (priset är per rum) (Boendet bokas direkt till hotellet).

För vem; Du som vill utmana din kreati­vitet, få inspiration och lära nytt.

Med vem; Kursledare Annette von Einem och Per Benjamin.

När; 12-14/3 mån-ons. Gemensam middag och samling söndag kväll 11/3.

Pris; 6450 sek inkl allt material, fika och luncher varje dag.

Var; Copperhill Mountain Lodge Åre Sverige

Anmälan; per@floristiskcoaching.se eller +46 706 347634

Hur blir det möjligt; Denna workshop förutsätter bokningar upp till 75% senast 15/1 2018 för att bli av. Så inte bara tänk, boka!

VÄLKOMNA TILL EN UNIK SKID OCH BLOMSTERUPPLEVELSE!

Per, Floristisk Coaching och teamet på Copperhill.

Kurslängd Målgrupp Pris Stad & Datum
Tre dagarAlla som vill utveckla sin kreativitet, få inspiration och lära nytt.6450 SEK exkl. moms
Boende och resa tillkommer, bokas på egen hand.

: 2018-03-12
Anmälan