Tävlingsbinderi

Endags intensivkurs där vi går igenom allt viktigt inom tävlingsbinderi. Bedömning, bedömningsprotokoll, färg, form, tema, teknik, planering av arbeten, temaförståelse och en massa tips och knep för att bli en bättre tävlingsflorist. Vi förklarar, motiverar och lyfter er inför kommande tävlingar. Kursen är både teoretisk och praktisk, för att ni skall utvecklas på bästa sätt. Nu med tävlingar som Debutanttävlingen i Stockholm, SM och Lisebergstävlingen är detta ett gyllene tillfälle. Tävla är roligt och utvecklande!

Målgrupp; Alla som vill tävla, allt från nybörjare till ringrostiga florister som vill uppdatera kunskapen kring tävlingar.

För att få ut så mycket som möjligt av kursen kommer ni få förbereda ett arbete hemma. Det tar ni med och sätter samman på kursen, där det bedöms.Tema kommer efter anmälan till kursen. I kursavgiften ingår allt material till den hemliga uppgift ni får på plats. På detta sätt hinner ni få två arbeten bedömda under dagen och får med er mer erfarenhet hem inför kommande tävlingar.

Kurslängd Målgrupp Pris Stad & Datum
09,00-17,00Alla som vill tävla, nybörjare som ringrostiga som vill uppdatera kunskapen.2450, inkl fika lunch och material. SEK exkl. moms

: 2018-02-26
Anmälan